Таланти-3,,а”

Вече знаете, че не всички деца от 3,,а” са силни ученици, но почти всеки има някакви по-специални способности.Много от тях посещават различни школи и клубове , за да развиват своите умения, но други нямат такава възможност.
концццСподелям това, защото започва подготовка на нашето училище за патронен празник и се организира една хубава инициатива в тази връзка : ,,Талант”.По този начин всички деца от училище имат възможност да покажат своите по-специални умения пред комисия, а най-добрите ще участват в големия концерт на училището .
Досещате се , че и ние сме на конкурса,,Талант”.
Подготвили сме 3 номера.Участието е колективно , а в песента ще имаме солисти.Така всички ще премерят своите сили, сами ще видят колко е голям е техният талант.
Може да не се класираме за големия празник, но за децата е вълнуващо и е място, на което всички, които не са имали други възможности за представяне пред публика сега да  се изявят.За целия клас това е поредната колективна емоция, която вече разбуни духовете и започнаха спорове дали да участваме всички или за всеки номер да изберем най-добрите от класа…….
Отново си имаме класни вълнения и това е добре!
Пожелайте ни успех сред силната конкуренция от 25-30 паралелки!

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+