3,,а ” клас-В очакване на Коледа!

photo 1(8)3,,а” клас върви с уверена крачка към празничните дни!
Отново искам да похваля моите деца.В последните дни -наситени с много самостоятелни работи и различни проверки, тези ученици сякаш се мобилизираха още повече.
В час по математика пред Директор те показаха дисциплина, знания и ред на работа .Самата аз им се възхитих, защото в късните следобедни часове това е сериозно постижение.
Напредваме с изработването на нашата изненада за родителите.В началото нещата не се получиха добре.И започнахме да поправяме това, което не ни харесва.
А онази вечер стана голям скандал.При подготовката за празничната програма пред родителите една от песните предложих да се пее от солист и посочих едно момиченце, което чух как добре изпълнява песента.Всички амбициозни момичета се разсърдиха.Направихме конкурс.Всеки, който предяви претенция, че се справя по-добре от посочения от мен ученик,  трябваше  да изпее песента….Всички разбраха, че аз съм била права.В класа има много певци, но гласчето на  посоченото от мен момиченце звучеше най-добре в  тази песен.Така всички деца разбраха, че за всяка песен има и подходящ глас.На другия ден част от обидените деца казаха , че съм била права.Е, вече с удоволствие правим репетиции, а когато пее солистът -всичко му ръкопляскат, защото се получава -суперрррр!
А нашата ,,Елха-календар”става все по-хубав, защото има повече разноцветни, номерирани топки по нея.Стигнахме до 13 номер.До нея направихме село от къщичките, изработени в час по Домашен бит и техника и направихме писта с шейни.Стана цяла зимна картина!
С една дума-имаме си всякакви емоции.При Вас как е?

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+