3 малки тайни на мобилните телефони

iphone-6-plus-one-hand-useВсички вече използваме мобилни телефони .Все повече са хората,които имат последните модели от тези устройства ,без които съвремнно жиеещият човек вече не може.
Тези апарати имат различни възможности,но обикновено всеки използва тези опции,които са му нужни във всекидневието.Ето  малки тайни за мобилните телефони,които може би сте пропуснали да знаете,а те  са полезни при извънредни обстоятелства и могат да ни бъдат от полза.

1.   112 -номерът за спешни случаи може да бъде избран без да сте в мрежата Този номер работи в цял свят.112 и телефонът ще търсят налични аварийни номера в рамките на регионалната мрежа.
2. Ако ключовете и дистанционното са вътре в заключената кола и вкъщи имате резервен ключ и дистанционно, обадете се на мобилният телефон на някой  , който е във Вас. След това трябва да държите телефона си на разстояние от около 30 см от вратата на колата, а човекът, който е у дома, трябва да натисне бутона за отключване на резервния ключ и колата ще се отвори.
3.  Aко искате да намерите серийният номер на вашия телефон трябва да въведете във ВАШИЯ мобилен телефон комбинацията # 06 # и на екрана ще се покаже кодът от 15 цифри. Този код е уникален за всеки телефон. Той трябва да се записва и съхранява на сигурно място. Ако телефонът Ви бъде откраднат, той може да се намери бързо, като се свържете с полицията. И дори ако телефонът не бъде намерен, той може да бъде блокиран.

Полезно за Вас самите е ,когато си купите ноw и модерен телефон да разберете всички негови възможности.

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+