1юни-Варна

Град Варна ще отбележи празника на децата с много концерти,игри,състезания,демонстрации.Ще има много изненади за малките палавници и много подаръци.
ТУК можете да видите къде и какво ще забавлява децата на нашия град.
 10.00 ч Плажната алея до Трета буна.
9145.w470Ще бъдат обособени центрове за различни морски занимания.
Във водата ще бъдат пуснати няколко ветроходно-гребни лодки тип „Ял 6” и яхти „Круз”.
На разположение на децата ще бъдат и няколко сърфа. Инструктори ще запознаят малчуганите с азбуката на красивата морска атракция, наречена уиндсърфинг. Предвидени са „сухи тренировки” за всички, а най-смелите ще могат да се качат на лодките и да яхнат вълната със сърфа, разбира се под зоркото око на инструкторите.
Плажната ивица -турнири по плажен волейбол за момчета и плажен футбол за момичета.Демонстрации по морски многобой, който включва дисциплините връзване на морски възли, мятане на хвъргало и дърпане на въже.Ветроходна регата „1 юни”- в акваторията на залива.
Клоуни ще забавляват децата на плажа и по крайбрежната алея и ще раздават чували с подаръци.

gal_d89a104c71003f4c109dee0d54ff2ba815 ч, на комплекс „Приморски” – плувният празник -„Здравей, лято!”.Малките  плувци  ще преодолеяват 50-метрова дистанция в свободно избран стил. Щ е има серии с деца , които владеят четирите стила и които ще се състезават по хронометър.
Всички участници в плувния празник ще получат специален диплом и символичен подарък, свързан с любимия спор.
15 ч  Кортовете на ТК „Елит” в Морската градина ще има  демонстрации знания на деца ,които се занимават активно с този спорт.
10.00 часа -ЗООПАРК- ВАРНА -,, Весело детско парти “
Програмата:ЗООПАРК ВАРНА
10.20 -Забавни демонстрации при животните: – демонстрации при елени;демонстрации при птици;демонстрации при маймуни
рисунки на асфалт-11 ч на тема: „Любимо животно от зоопарка“
11 00 ч. Свободен достъп до безопасни животни: зайчета, морски свинчета, пони
12.30 ч. Обявяване на победители от конкурса рисунка върху асфалт
Разиграване на томбола с входните билети закупени от касата на зоопарка.
ЦЕНИ НА БИЛЕТИ /за деца до 3 години – безплатно; за деца от 3 до 7 години – 0,50 /петдесет стотинки/;за учащи и пенсионери – 1,00 /един лева/за възрастни – 1,50 /един лев и петдесет стотинки/
Сцена Раковина, Морска градина
index11:00 -Концерт – забавно детско шоу с участието на театрална трупа „Трик – Трак
Пред публиката ще оживеят приказни герои, а децата ще участват в развлекателни игри.
Детски кът -Варна-кани всички деца до17 годишна възраст
10 .30 часа-БЕЗПЛАТНО –
,,Тротиниада-2015″- Парад на тротинетките”
185.m400Всички ,които имат тротинетки може да се включат в състезанието .За всички участници организаторите ще направят томбола с награди.Най-големият подарък ще бъде нов велосипед.
Представители на КАТ ще разговарят за опасностите на улицата и,за уличните правили и за това защо трябва да ги спазваме.

МОЛ ВАРНА
555515.30 часа- Малките певци от „Студио ДА” ще изпълнят 12-те песни от новия диск на Доно Цветкова.. Сред тях са едноименната „Слънчева дъга“, която вече има две международни награди от песенни конкурси в Сърбия и Македония и „Мишчици“ с отличие от Международния телевизионен фестивал за детска песен в Босна и Херцеговина.17:45 часа -„Разказвачът на приказки“ – интерактивното детско представление. Актьорът Ники za_webСтаноев и неговият художник ще представят на малчуганите една съвременна интерпретация на известна българска приказка, като всички малки зрители ще участват в томбола с над 50 страхотни награди – волейболни топки, хварчила, плажни аксесоари, въжета за скачане, федербали и много други такива подходящи за игра навън в предстоящите летни дни. Най-големият късметлия ще получи тротинетка

 

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+