Игра на власт- книга

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/06/191183z.jpgПредлагам на вашето внимание една от книгите на получилата голяма известност писателка-Даниел Стийл ,, Игра на власт”. Този роман завладява, защото в него има всичко – успех и алчност, доверие и измама, любов и загуба. Една вълнуваща драма за семейството, кариерата, изневярата и жертви в името на властта.
Флирт със скандала всеки ден…
И двамата са гениални в играта на власт. Единият е мъж, а другият – жена.
Подобно на много други жени, Фиона е пожертвала личния си живот в името на кариерата си, докато Маршъл танцува опасно близо до ръба и флиртува със скандала всеки ден. И двамата трябва да се изправят срещу собствените си демони и да се преборят с онези, които завиждат на успеха им. Но колко висока цена са готови да платят за успеха? Кого са готови да пожертват, за да останат на върха? Хората, които обичат, или самите себе си?

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/06/danielle-steel-32-million1.jpegДаниел Стийл е родена на 14 август 1947 г. в Ню Йорк, а в момента е една от най-продаваната жива авторка и е на четвърто място на всички времена с над 800 милиона продадени копия. Повечето време от кариерата преминава в Калифорния, където Стийл пише по няколко книги на година, често
“жонглирайки” между пет проекта едновременно. Всичките й книги стават бестселъри. Нейната формула е доста последователна, често включваща богати семейства, изправени пред криза, застрашени от тъмни елементи като затвор, измами, изнудване и самоубийство. Даниел Стийл също така публикува детска фантастика, както и поезия, от които продажби набира средства за лечение на психични заболявания.
Книгите й са преведени на 28 езика като филми по книгите й са адаптирани на 22 езика, а два от тях получават “Златен глобус”.
Други книги на авторката:

Ограбени сърца
Съпруга на конци
Откуп
Огледален образ
Знакът на съдбата
Любовницата
Знакът на съдбата
Ударите на сърцето
Хотел “Вандом” и др.





https://www.art1a1d.com автор: д-р Уейн Дайър

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+