Рождената дата ориентира и насочва

https://www.art1a1d.comВсеки от нас има специфични задачи и цели в своя живот. Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно, най-важно и неизменно нещо във всекиго поотделно и ако то не е както трябва, ако има там някакъв пробив – явен или скрит – всичко друго блокира. Тогава излиза от равновесие цялата система, наречена човек, на всички нива – телесно, емоционално, умствено, духовно. За един това най-важно нещо е едно, за друг – друго, за трети – трето… Но как да разберем кое е то за мен или за теб?

Твърде точен отговор тук може да даде и едната дата на раждане само. Тя може да е ценен помощник, когато бързо искаме да открием главните движещи сили в живота си, да разберем себе си и да направим нужните корекции и усилия, за да срещаме по-малко съпротива от всичко насрещно, за да стават нещата.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните. Основни индикации за добро тяхно състояние са: самочувствие, смелост и предприемчивост, благородство на характера, чувство за лично достойнство, творчески способности, организаторски талант, високо ниво на физическа и психическа енергия, здраво сърце, изправен гръбнак, магнетизъм, стремеж да застават в центъра на събитията и да привличат внимание, способност да създават настроение и да печелят одобрение и аплодисменти, артистичен дар. Слушането на любима музика и танците, както и всякакви прояви пред повече хора са онези занимания, които им помагат най-много за добрата им форма.

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от собствен дом и СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. Основни индикации за добро тяхно състояние са: добра памет, силна връзка с предците, с околната среда и природата, с енергията на родното място; здрав стомах и детеродни органи (гърди и матка), желание за деца, повече хубави емоции, способност за релаксация и почивка, хубава къща и домашен уют, задоволително спане и възстановяване, да полагат много грижи за децата си, да са обичани родители, да полагат грижи за собствените родители, да са патриоти. Тук Фън Шуй подредбата на дома дава най-бърз и видим резулатат, както и поддържането на дома в съответствие с душевната нагласа.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЯРА. Както и от представа за жизненият Път, който им предстои. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, да имат идеал и силна тяга към него. Основни индикации за добро тяхно състояние са: вътрешна сила, вяра в Бог и в Божието, способност да убеждават, самочувствие и душевно благородство, чувство за лично достойнство, здрави черен дроб, кръв и психика, устойчивост срешу алкохолни и наркотични изкушения, липса на световъртеж и гадене, чувство за хумор, наличие на радост, веселие и смях, желание за пътуване надалече, стремеж към приключения, вдъхновение, духовни занимания. За тях смехът и екскурзиите са много ефикасни помощници, но трайно решение има само, когато открият вечния Извор.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СВОБОДА. Главна тяхна потребност е да имат съзнание за мисия в живота, да познават и да следват себе си – своите качества и способности, да печелят подкрепа за жизнените си цели и планове, да се движат по „неутъпкани пътеки“, да изненадват приятно, да са непредсказуеми. Основни индикации за добро тяхно състояние са: непрекъснато генерираране на оригинални идеи, здрави вени и артерии, оптимално кръвно налягане, устойчивост на нервни кризи, устойчивост на алергии, наличие на добри приятели, прилагане на творчески идеи. Планинският туризъм, алпинизмът, скачането с парашут и летенето с делтаплан (парапланер), пилотирането на самолет (хеликоптер) са точните занимания за тях с цел поддържане на добра форма.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират – да са много убедителни словесно, да се аргументират отлично. Основни индикации за добро тяхно състояние са: чувство за хумор и дар слово, услужлива памет, ловък и съобразителен ум, полемична страст и способности, здрави бели дробове, липса на здравословни проблеми в тънки черва, здрави нерви, сръчни ръце без контузии, желание за пътуване, хубава кола, отлични отношения с братя, сестри и колеги, добра професионална квалификация, удовлетворяваща работа. Те непрекъснато се нуждаят от слушатели и не е никаква трудност да си намират такива. Така те поддържат своята форма. Другият начин е чрез постигане на все по-голямо майсторство в избраното поприще.

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. Основни индикации за добро тяхно състояние са: силно чувство за красота и хармония, впечатляващ външен вид, здрави бъбреци, яйчници или простатна жлеза, здрави щитовидна жлеза, панкреас и надбъбречни жлези, страст към музиката, стремеж към радости и удоволствия, желание за вкусна храна, ефектна външност и стил на обличане, точна преценка, липса на парични проблеми, липса на конфликти в личния и професионалния живот. Изпълнението и слушането на музика са онези занимания, които най-успешно поддържат техния дух, емоциите и тялото им. Другото са излети сред природата, най-вече – в гора.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. Основни индикации за добро тяхно състояние са: приповдигнато настроение, вдъхновяващо излъчване, връзка с божественото, вътрешна радост, силно въображение, здрави стъпала, желание за ходене пеш в парк или гора, психическа устойчивост, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, еуфорични преживявания, усет към багрите, влечение към изкуството, слушане и изпълняване на мистична музика, мистични упражнения, практикуване на медитация, желания и умения за плуване, липса на егоизъм, духовни стремежи. Добре е да плуват по-често във вода, но още по-ефективни биха били заниманията им с изкуство или контакта им с изкуство + духовни учения и практики.

Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. Основни индикации за добро тяхно състояние са: твърд характер, уважение към предците, към традициите и унаследения опит, придържане към точността и числата, силна воля, физическа и психическа издръжливост, здрави кости, добре поддържани кожа, зъби и нокти, къси и стилно подстригани коси, влечение към труда и върховните усилия, стремеж към успеха, големи професионални амбиции, чувство за отговорност, удовлетворяваща карирера. Ако случайно се усетят вътрешно разлюляни и слаби, твърде добре е да прекарат няколко дни в някоя крепост (замък), или в близост до грамадни, величествени скали. За поддържане състояние на добра форма, добре им се отразява и земеделския труд.

Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми

от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ДЕЙСТВИЯ. Главна тяхна потребност е да се движат, да провокират себе си и другите, да са смели и дръзки, да воюват за своите цели, да разрушават старото и негодното и да започват нови дела и проекти. Основни индикации за добро тяхно състояние са: динамика, повишена енергия, стремеж към победа, спортен хъс, развита мускулатура, липса на възпалителни процеси в тялото, повишено сексуално желание, липса на здравословни проблеми в половите органи и дебелото черво, липса на главоболие и кръвно налягане, липса на контузии, оптимален хемоглобин, взривна сила, бързи реакции, състезателен дух. Ако по-рядко се спират на едно място, ще се чувстват в „своята кожа“. Заниманията със спорт или танци са задължителни за тях.

Бележки:
Като видят какво пише срещу рождената дата, нека онези, чиито дати на раждане са съставени от две цифри, да погледнат отделно и втората цифра .

Например, ако датата на раждане е 27-ми, да видят текста и срещу 7-ми. Това ще им даде ценна допълнителна информация, особено в случаите, когато годините им са повече от 30.

Друго: търсещите обяснение на феномена дата на раждане често са склонни към предварителен скептицизъм и предубеждения. Нека те направят проверка с датите на раждане на близки и познати или на известни личности и тогава да си съставят мнение. Например Левски е роден на дата 18-ти, Ботев – на 7-ми, Лили Иванова – на 24-ти, Христо Стоичков – на 8-ми, Никола Саркози – на 28-ми, Сесилия Саркози – на 12-ти… и т.н.

материал на https://www.art1a1d.com
Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+