Всяка зодия гледа различно …

За начало на работна седмица това материалче е много подходящо, за да Ви каже, че събрани много хора на едно място, всеки вижда света по свой начин… Така че – да не Ви пука! Бачкайте си с кеф и се радвайте на всичко около вас.
34987Овен

Не ви вижда
Овенът най-вероятно не ви вижда. Не защото има проблем с очите. Но той е като кон с капаци. Ако случайно не сте попаднали в тясното му полезрение, няма как да забележи, че жужите като комар наоколо. Ако пък сте обект, застанал директно пред очите му, или ще ви сгази, понеже сте му на пътя, или от обич ще се затича към вас и ще ви стъпче.

Ако ви мрази, ще се преструва, че не съществувате.

Ако ви обича, ще присъствате във всичките му планове за почивки, купони и ангажименти.

Телец

Според предубежденията си
Телецът ви вижда според предубежденията си. В неговите очи или сте прекрасен, понеже сте му приятел или сте от дявола по-черен, защото ви е набедил за кофти тип. Но когато сте му по-скоро безразлични, той има относително трезва преценка.

Ако ви мрази, правете се, че не го забелязвяте! И Телецът ще прави така. И в никакъв случай не надигайте глас в негово присъствие!

Ако ви обича, ще ви заведе на любимите си заведения, места, ще ви запознае с другите си любими хора.

Близнаци

Гледа ви стерео
Ха-ха-ха – ако можехте да се видите с очите на Близнаците! Със сигурност щяхте да получите тежко личностно разстройство. Едната глава на тази хидра не знае какво мисли другата. Така че е възможно да сте едновременно и звяр, и цар. Хем да ви търси, хем в даден момент да не иска да ви гледа повече – и то насред най-оживения ви разговор.

Ако ви мрази, самата ви поява ще е достатъчна, за да избухне грандиозен скандал.

Ако ви обича, може да ви скъса от подигравки – обичливи обаче.

Рак

Винаги критично
Трезвият поглед на Рака не зависи от това в какви отношения сте. Ако сте им близки, може и да проявят известна благосклонност. Но не се надявайте на сляпо одобрение. Техният поглед върху вас винаги ще е критичен – дотам, че често ще ви се иска да бяха малко по-пристрастни.

Ако ви мрази, няма да разберете. Освен ако не го подразните сериозно. Тогава очаквайте да изкара на всеослушание най-кирливите ви ризи, най-доверените ви тайни.

Ако ви обича, ще се тревожи за вас.

Лъв

С добро око, ако сте спретнати
Лъвът ви гледа с добро око, ако сте представителни и се държите на ниво. Това за него е нещо като аксесоар към собствената му неотразима прелест. Ако сте се помъкнали с него облечени като клошар, тогава не заслужавате втори поглед. По-добре си вървете! Той гледа на това, че го излагате, като на преднамерена обида.

Ако ви мрази, ще успее да ви очерни пред всички при всяко обстоятелство.

Ако ви обича,
ще ви прости дори и неугледния външен вид. Стига да не повтаряте същата грешка.

Дева

С рентгенов поглед
Девата е надарена с рентгенов поглед. За представителите на този знак всеки нов човек в обкръжението им е като продукт с баркод, минаващ през касов апарат. Пиу! Наивник. Пиу! Комплексар. Пиу! Интересчия.

След като постави съответния етикет, Девата може евентуално да прецени дали този нов човек заслужава да бъде опознат по-добре. Но едва ли.

Ако ви мрази,/ а Девата не мрази, тя просто е разочарована, когато не отговорите на високите и очаквания/, ще ви даде да разберете, че не сте достойни за вниманието й/му.

Ако ви обича, почти всичко ще ви прости.

Везни

Тайно ви наблюдават
Везните може и да се правят на „дръж ми шапката“, но всичко виждат. Повечето хора са им ясни като на длан. Способността им тихомълком да наблюдават и да анализират човешките характери ги прави почти свръхестествено прозорливи. Те обаче се преструват, че не е така, защото не им изнася да се задълбочават в контакти и конфликти.

Ако ви мразят, ще ги дразни дори фактът, че ходите и дишате около тях.

Ако ви обичат, ще си общуват с вас с повод и без повод, само и само да имате контакт.

Скорпион

Съдят за вас по аурата
Това Скорпионите не са хора. Те виждат ангелите и демоните във вас. Знаят какъв цвят е аурата ви. Тоест, Скорпионите си въобразяват, че виждат всички тези неща. Това, което виждат наистина, е една напълно предубедена и невярна версия на вашата личност. Всичко зависи от това дали Скорпионът си мисли, че го харесвате или мразите.

Ако ви мрази, директно ще ви го каже.

Ако ви обича, ще точи жило в очакване някой да ви обиди, за да ви защити с мълниеносен удар.

Стрелец

С розовите очила
Стрелецът е като циклофреник по време на веселата фаза. Това, че гледа на вас с розови очила и ви приема откъм най-добрата ви страна, се дължи на нежеланието му да гледа трезво на хората и нещата от живота. След като светът може да бъде много по-цветно и приятно място, защо да си разваля впечатленията с излишен реализъм?

Ако ви мрази, ще се държи все едно не съществувате. Не му се навирайте излишно в очите, той обича конфронтациите.

Ако ви обича, ще направи всичко за вас.

Козирог

Взор – огледало
Няма нищо интересно в начина, по който ви вижда Козирогът. Извадете едно огледало и се огледайте, ако ви е чак толкова любопитно. Той рядко проявява пристрастност. Но и рядко успява да се ориентира, какво става под повърхността. Затова е и безсилен да разбере, какво стои зад дадена постъпка или реплика. Не че не се опитва, но заключенията му обикновено са далеч от същността на нещата.

Ако ви мрази, Козирогът ще ви намира кусури нонстоп.

Ако ви обича, дори може да започне се усмихва във ваше присъствие.

Водолей

Има безмилостна преценка
Водолеят има безмилостна преценка за вас. Вижда ви не с проницателното око на Везните, нито с рентгеновото на Девите. Очите му ви разголват и от преструвките, които представяте пред хората, и от самоизмамите, които сте си съчинили, за да е по-приемлив образът ви за пред самите вас.

Ако ви мрази,
няма да разберете, освен по това, че се държи сдържано и отговаря кратко на въпросите ви.

Ако ви обича, е словоохотлив. Включва ви в списъка с получателите на дял от безценното му време.

Риби

Четат ви между редовете
Рибите ви четат между редовете. Само че понякога четат друг роман – тоест при тях работата е малко “мене гледа, тебе вижда”. Но ако се съсредоточат, са почти ясновидци. Тънката им чувствителност и способността им да виждат в душата на събеседника им помага да правят учудващо добри преценки.

Ако ви мразят, няма да го покажат, за да не ви обидят. Ще разберете, че е така, ако избухват по ваш адрес без видим повод.
Ако ви обичат, ще искат да си приказвате дълго и напоително.

материал на:Bild der Frau

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+