Първата гласна от името ви е от голямо значение – тя е ключова

imagesПървата гласна буква в първото име на всеки човек се смята за неговата Ключова гласна. След датата на раждане, определяща Рождената пътека, вибрациите и енергиите на първото име са най-силното влияние върху характера и поведението на човек.Древните са смятали, че душата влиза в тялото с вибрацията на първата гласна от името.
Поради това не е изненадващо, че числото на Желанието на сърцето (редуцираният сбор от всички гласни в трите имена) се пресмята от гласните в името.

Без значение дали е така, нумеролозите са на мнение, че първата гласна от името има голямо значение. Тя представя ценна информация: това е буквата, която описва вашия естествен и вътрешно присъщ възглед за живота.
Първата гласна в името се смята за вибрацията на душата, тя представя характерните черти на всеки индивид – като например творчески способности, чувствителност, воля и решителност. Дали гледате на живота свенливо или решително, или търсите неговите удоволствия? Смята се, че първата гласна описва духовния поглед върху опита от живота.
А – Хората, които носят А, като първа гласна в своето малко име притежават качества като честност, ентусиазираност, скрит или изявен идеализъм. Изпълнени сте с вяра в идеите си и сте готови да ги защитите и да направите всичко необходимо, за да ги осъществите. Ако нещо не е направено досега, това означава, че никой не се е сетил, а не че то е невъзможно. Работите най-добре, когато имате лидерска позиция или възможност да изразявате своите идеи. Вечно устремени, вечно търсещи, вие следвате неотстъпно Златното правило.

Е – Тези от Вас, които имат Е за първа гласна в своето първо име са вечно активни, ако не физически, то умствено. Тези индивиди проявяват светкавичен интерес и разбиране на фактите едва ли не по всеки въпрос. Привлекателни са и се радват на популярност сред представителите на другия пол. Обширният им опит, съчетан с присъщата им мъдрост и възприемчивост, им дава отлична способност да преценяват хората. Обикновено успяват да видят и двете страни на човека, винаги приемайки и доброто, и лошото. Това ги прави отлични партньори и приятели. Отрицателните черти, на хората с първа гласна Е, се изразяват в свръхзакрилничество, доминиране и спъване на независимостта на другите. Когато вибрацията на буквата Е е ниска, волно или неволно, те стават натрапчиво, непрощаващо, налагащи възгледите си, готови са да спорят, тревожат се прекомерно и неоснователно. Въпреки това тези хора са призвани да се грижат за другите, за семейството и обществото, за цялото човечество.

О – Олицетворение на отговорността, този човек притежава огромна сила и е способен на съчувствие, разбиране и търпимост. На него винаги може да се разчита, че ще изложи проблемите такива, каквито са, и ще предложи решение за преодоляването им. Заобиколена от красота, тази личност излъчва тиха ведрост, която е неустоима. Истински приятел, любещ партньор, мъдър посредник, това е човек, когото си струва да познаваме. Изключително щедър е и обича да радва другите, където и да отиде. Отличава се с такт и дипломатичност, а също и с чар и интелигентност.

И – Тази буква дава на своя носител способността да проявява цялата гама от емоции и преживявания. Той иска едва ли не всичко, което животът може да предложи, и не вижда причина да не го получи още сега. Никога не се задоволява с обикновеното, а се цели нависоко. Пътуванията, славата, богатството и изкуствата са неговите амбиции. Спонтанно дава израз на емоциите си. Раздава с лекота и от него винаги може да се очаква, че ще предложи утеха или финансова подкрепа за каквото и да е. Изпитва отчаяна потребност от любов и се раздава изцяло.

Ъ – Ако имате Ъ за първа гласна във вашето име то вие сте добър изпълнител, но лош стратег. Действате импулсивно без да обмисляте действията си. Артистични, чувствителни, непрактични и ревниви.

У – Под тихата външност на тези хора се крие вглъбена и възприемчива душа. Те премислят всичко и никога не взимат прибързани решения. Веднъж направят ли своя избор, няма връщане назад, тъй като този избор е резултат от сериозно размишление. Умеят да преценяват хората и взискателно подбират кого да приемат в своя тесен кръг от доверени приятели.
Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+