Фестивал на игрите: 10, 11 юни- гр. Варна

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/06/indexdfdfdf.jpgГрад Варна и неговата Морска градина стават център на игри,с  които са се забавлявали добре  нашите баби и дядовци. Те ще извадят децата от света на телефоннте и компютърни игри и ще ги заредят с енергията на майката природа.
Участници могат да бъдат:  лица на възраст над 4  до 13 години. Задължително е  присъствие на родител/настойник, който отговаря за тях, а децата от 14- до 18-годишна възраст участват със знанието на своите родители.
Участвайки в игрите, играчите  декларират, че са запознати, приемат и се задължават да спазват  Правилата , условията за участие, регламента на игрите и мерките за безопасност. Организаторите не носят отговорност за причинени щети на участници и/или на трети леца поради нарушаване на Правилата и/или от умишлени техни действия.
Начало: 10-ти юни (събота) от 10:00 до 18:00 ч.
на 11-ти юни 2017 г. (неделя) от 10:00 до 18:00 часа
Място на провеждане:около Обсерваторията, между „Морско казино“ и сцена „Раковина
За да участвате е необходима РЕГИСТРАЦИЯ: запишете своето име и фамилия при нашите доброволци в границите на зоните, определени за игра по време на фестивала. Със записването си участниците заявяват, че са се запознали и приемат ВСИЧКИ правила и условия за участие, регламента на игрите и мерките за безопасност
Организаторът има право да фотографира, филмира, записва и разпространява присъстващите на фестивала и участниците в игрите, без да заплаща права и обезщетения.
За повече информация : ръкаФестивал на игрите

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+