,,Първи А ” , защо така?

Уважаеми приятели,Happy-Teacher
Вечe ме питате : ,, Защо блогът се казва ,,Първи А“- след като в него има материали за учители и родители, и за хора с различни интереси.
Отговарям:
Идеята беше това да е блог, в който аз да публикувам всичко, което правим с моите ученици в клас. Само да кажа- те са прекрасни деца. Имат желание да знаят, стараят се да учат и са изключително организирани . Те са много добронамерени и аз не зная какво е агресия и ,,простотия”. Вероятно такива са и семействата им . Не ги хваля- това е самата истина. Винаги съм казвала, че с тези този клас се чувствам прекрасно!
И така . Направих аз блога, но когато предложих на родителите на децата от ,, Първи А” да подпишат ,,Декларация” , че са съгласни да публикувам материали с техните деца в нета?– имаше два отказа.
И така: аз правех записи на работата си с децата. После им подарих диск в края на 1 клас. Запазих копия за себе си. Продължих да пълня блога с полезни за децата – според мен- неща, но всичко бе подчинено на волята на родителите им.
Сега вече за мен е удоволствия чрез ,, Първи А” да комуникирам с колеги от цялата страна, да обменяме мнения, опит , мисли….,,Първи А” порасна – вече ще е 4 клас, но блогът остана ,,Първи А”.
Нямам намерение да променям името му. Това е ПЪРВИЯТ БЛОГ С УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНЕ на тема образовани. Неговите страници са поле за изява на всички, които го харесват . Поле за споделяне на опит, тревоги и радости, свързани с работата не само на началните учители, а на всички, които се интересуват от съвременното образованието на децата. Можете да напишете и своите отрицания за всичко в света около нас. Няма да бъде редактирано, освен ако не е цинично, вулгарно и засяга други хора.
Така, че: Пишете на ,,Първи А” – както на дадения имейл на блога, така и направо на страницата му във Фейсбук. Може да сте ,,анонимни”
Весели последни летни дни! ,,Първи А” Ви прегръща приятелски!

 

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+