Никол Шерзингер събра ,,Onе direction”

2082_bigУан Дайрекшън“-в превод „Една посока“e британско-ирландска момчешка група.
Момчета- Зейн Малик, Луи Томлинсън, Хари Стайлс, Найъл Хоран и Лиaм Пейн са участници в британското музикално състезание X Factor 2010 гоодина.
Гост съдия е Никол Шерзингер- настоящата приятелка на нашия тенесист Тя дава идея те да продължат участието си в състезанието като група и така и става. indexгхгхгПоследвалата им изява публиката приема с голяма радост. Името е измислено от Хари, а момчетата прекарват две седмици заедно, за да се опознаят и сработят добре.
Групата подписва договор със звукозаписната компания на Саймън Кауъл Сайко рекърдс за 2 милиона британски паунда.
Заедно с другите победители в състезанието те изнасят редици концерти в различни градове и печелят симпатии навсякъде. Едновремнно с това работят по издаването на своя първи албум.
Още първите им песни оглавяват различни музикални класации и печелят награди.
Често ги посочват като представители на възраждащата се тенденция за създаване на младежки групи. По късно Зейн напуска групата .
Интересна лична съдба има всяко от момчетата в групата, но те създават екип, който прави добра музика.

indexнннНайъл Джеймс Хоран е роден на 13 септември 1993 година в Мълингар-Ирландия. След развода на родителите си живее ту при единия, ту при другия, но накрая остава при баща си в Мълингар заедно с брат си, Грег. Найъл свири на китара и е любител на музиката още от малък. На първото си прослушване в The X Factor изпълнява песента „So Sick“ на Ни Й

indexфдфдф

Лиъм Джеймс Пейн е роден на 29 август 1993 година в Улвърхамптън-Англия. Майка му се казва Карън, а баща му – Джеф, и има две по-големи сестри, Рут и Никола. До 4-годишна възраст на Пейн постоянно му се правят медицински тестове в болница, тъй като единият му бъбрек не функционира. Като ученик Лиъм спортува активно. В училище е малтретиран и на 12 години започва уроци по бокс. От малък проявява интерес към музиката и се изявява на различни места. Споменава Джъстин Тимбърлейк като едно от най-големите си вдъхновения. Често го сравняват с Гари Барлоу от Take That.

Хари Едуард Стайлс e роден на 1 февруари 1994 година в село Холмс Чапъл – Англия. След развода на родителите си, Хари, сестра му, Джема, и майка му се преместват да живеят в Чешир. indexгфгфНа 12 години той и семейството му отново се връщат в Холмс Чапъл. В ученическите си години е вокал на групата „Уайт Ескимоу“ (White Eskimo), която създава заедно със свои приятели. На прослушването за X Factor през 2010 г. той се явява с песента „Isn’t She Lovely“ на Стиви Уондър.

Луи Уилям Томлинсън е роден на 24 декември 1991 година в Донкастър- Англия. Родителите му се разделят, когато е малък, и той взима името на втория си баща – Марк Томлинсън. Луи има пет по-малки полусестри. В училищните си години участва в мюзикъли и други музикални изяви. На прослушването за X Factor се явява с песента „Hey There Dellilah“.

Днес ,,Onе direction” имат почитатели от цял свят и се радват на голяма популярност.

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+