Най-умните часовници за 2017-та

Въпреки че не може да се каже, че умните часовници са се превърнали в задължителен аксесоар, тези мини компютри носени на китката, развиват с всяка изминала година. През 2017 г. се появиха интересни нови модели, като това са някои от най-добрите.

https://www.art1a1d.comApple Watch не е за всеки, но това е един от най-добрите умни часовници на пазара, но само за притежателите на iPhone, защото не работи с никое устройство с Android. Най-важния елемент добавен в серия 3 е 4G LTE свързаност, позволяваща осъществяването на входящи и изходящи повиквания, дори ако телефона е останал у дома.

Apple Music вече е налице след скорошна актуализация на софтуера.
Освен това голямо подобрение, Apple Watch 3 е по-мощен и по-полезен. Процесорът му е с 70 процента по-бърз от този на предшественика му и вече е възможен разговор със Siri. Животът на батерията е 18 часа, а цената започва от $ 329 до $ 399 с клетъчна свързаност. Цената е висока, Apple Watch 1 все още се продава.

https://www.art1a1d.comLG Watch Sport

LG Watch Sport е една от най-добрите алтернативи с Android на Apple Watch 3. LG също предлага 4G LTE свързаност и добавя много полезен въртящ се бутон, корона на корпуса, който липсва при много Android часовници. LG Watch Sport изглежда стилен, въпреки че някои може да го намират малко по-обемист.
Благодарение на Android Wear 2.0 софтуера, часовникът може да се сдвои с телефони с Android или iOS, въпреки че по-добре се интегрира, когато устройствата са Google задвижвани. Google Assistant също е вграден и става все по-интелигентен, а яркия и отчетлив дисплей с резолюция 348 ppi позволява известията да се виждат винаги. Цената на часовника вече е по-ниска ($ 250), което го прави още по-привлекателен.

https://www.art1a1d.comSamsung Gear Sport

Подхода на Samsung към устройствата за носене е малко объркващ. Gear S3 все още може да се счита за водещи модел в линията, но излезе през 2016 г. По-евтиният и опростен Gear Sport е новият умен часовник на Samsung за 2017 който е това е отлична опция за стойността си, особено за употребяващите и телефон Samsung, въпреки че работи с всички Android или Apple телефони.
Сред основните функции на часовника са вграденият GPS, посредством който потребителя може да разбере позицията си без свързан смартфон и водоустойчивостта му до 50 м. Това е първият умен часовник, който предлага офлайн Spotify синхронизиране на плейлисти. За съжаление, подборът на приложения не е особено силен, тъй като часовника използва операционната система Tizen на Samsung, но притежава всички ключови функции на умен часовник. Цената започва от $ 300.




материал на монитор

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+