Как се държат различните знаци на зодиака в социалните мрежи

https://www.art1a1d.comЗвездите вероятно не са планирали хората да измислят интернет. Според плана, човечеството е трябвало да се наслаждава на Слънцето, а не на пикселите. Но след като това вече се случи, звездите нямаха друг избор и след няколко въздишки се заеха да контролират поведението ни дори и в социалните мрежи.

Овен

За Овена интернет страницата е част от имиджа му. Ето защо дори и под прикритие Овенът няма да мърмори колко е несправедлив живота и колко са гадни хората. По същите причини Овен няма да публикува обикновено селфи в асансьора – а селфи в асансьора след срещата си с папата. И в идеалния случай, папата трябва също да присъства на това селфи. Освен това за Овена е в реда на нещата да публикува провокативен текст и с усмивка да гледа възмутените коментари.

Телец

Емоционалният в реалния живот Телец е доста безразличен към социалните мрежи и като правило по-далече от собствената си страница не гледа. Ако Телец ви е лайкнал и освен това ви е написал коментар – можете да отворите шампанското и да празнувате: наистина сте написали или снимали нещо качествено.

Близнаци

Близнаците са най-активните потребители на социални мрежи. Въобще не ги мързи да напишат многостраничен текст, както и да прочетат такъв на чужда страница. Тъй като всеки от тази зодия има вроден талант като писател, социалната мрежа за тях е идеално място, където да блести. Но може да се случи и така, че след като набере цяла армия от фенове, да охладнее и без обявяване на война да премине към нещо друго. Но пет години по-късно ще се върне и искрено ще се чуди защо тези неблагодарни същества са го забравили.

Рак

Рак може да е повече или по-малко активен, но винаги помни, че това е публична площадка. Ето защо на страниците му има твърде малко данни за него. Това е Рак! Той и в реалния си живот много неохотно разказва на приятелите си, че вчера е намушкал тъща си с ножа за лед, но никога няма да сподели това в социалните мрежи.

Лъв

Не е известно точно кой е изобретил първата социална мрежа. Но е логично да се предположи, че това е Лъв. Да се сдобие с нова платформа, която може да се използва като трибуна без да излиза от дома си – това за един Лъв е безценно. Тъй като всички Лъвове по всички въпроси имат мнение (винаги с главна буква) и са майстори на езика, броят на абонатите на страниците им нараства експоненциално. Лъв любезно отговаря на всички коментари, а всички инакомислещи веднага блокира

Дева

Дева се старае да публикува за себе възможно най-малко информация. Защото никога не се знае – светът е жесток, а зимата е близо. Ако трябва да се изкаже по някоя тема, Дева няма да пилее буквите – тя просто ще намери вече изразено мнение (например, на Лъв или Близнаци), и ще го репостне със забележката: “Съгласен съм с всяка дума.” Въпреки факта, че Девата не е писател, тя е много внимателен читател.

Везни

Везните в социалните мрежи са най-добрите приятели на всички хора. Те са готови да отговорят всички покани за приятелство, не са прекалено мързеливи за да лайкват и, по принцип, да обхванат целия виртуален свят. Ето защо Везни имат приятели, които никога не са виждали на живо. И тези приятели са не по-малко верни, отколкото другите в реалния живот.

Скорпион

Във виртуалността Скорпионите остават верни на себе си и на своята отрова. Ако Скорпионът не е съгласен с изразеното в мрежа мнение, той е способен да убие автора му с думи. При това не само да го убие по необходимост, а със зле прикрито удоволствие да убива. Като цяло, Скорпионите са класически тролове с отличен речник. Бягайте далече от тях.

Стрелец

Стрелецът е миротворец. В живота или в социалната мрежа – това няма значение. Ако пред очите на Стрелеца попадне ожесточен спор с обиди, Стрелецът ще се опита да се издигне над схватката и да убеди враждуващийте страни да си стисната ръцете. Както постъпва и в реалния живот.

Козирог

Козирозите влизат в социалната мрежа почти с отвращение. Защото не разбират кой кара хората да публикуват снимки на храната си и особено, на децата си, тъй като световното колективното зло влиза във виртуалната реалност само за да им прави черни магии. Ето защо Козирог пише рядко коментари и никога не добавя в списъка с приятелите си непознати.

Водолей

Блогът на Водолея се състои от фотографии. “Аз съм на брега”, “Съпругът ми на брега”, “моето куче на брега” и т.н.” Водолей публикува тези снимки не за да се хвали, а да извика на човечеството: хора, вижте на каква красива планета живеем. Ето защо в блога на Водолея винаги можете да намерите снимки от поредицата: “есен лист”, “облаци”, и, разбира се, “залез”.

Риби

Рибите живеят в интернет, както и в живота – открито. Техните приятели от всички краища на галактиката знаят, че рибата се е омъжила, развела се е, тъжна е, срещнала е някой. А анекдотът: “Скъпи, лягай си, три през нощта е! – Не мога, скъпа, един тука в интернет се прави на отворен “- е анекдот за Рибите.





материал на .https://www.art1a1d.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+