4 принципа на оптимиста

https://www.art1a1d.comМного пъти сме повтаряли и ще продължим да го правим – животът е такъв какъвто си го направим! Нещата никога няма да станат по-добре, ако по 20 часа на ден седите на едно място и оплаквате злочестата си съдба. Усмихнете се на живота, за да ви се усмихне и той. Излезте навън, разходете се, порадвайте се на времето, на хората,..на живота! Ето ви и някои положителни мисли, които да си припомняте всеки ден. Те ще ви казват отново и отново, колко хубав е животът и колко много си заслужава да бъде изживян.

Оптимистични мисли за по-добър живот – променете отношението си към живота си, а не самият си живот. 1.. Приеми живота си такъв, какъвто е и го живей, независимо че няма утъпкана пътека, която да следваш. Честно казано никой не знае какво точно го чака. Дори и да имаме най-добрите планове, винаги нещо може да се обърка. Така че не му мислете много и вървете смело напред, дори да се препъвате в хиляди камъчета.

2.. Даден ни е един много ценен подарък, който рядко оценяваме – настоящето. Често забравяме, че текущият момент е този, който има значение, защото миналото не може да се върне, а настоящето е несигурно.

3.. Всичко е временно и се ръководи от всемогъщата природа. Няма нищо вечно. Това, което поддържа живота е баланса – промяната на сезоните и другите променящи се модели на природата. Така че, след нощ идва ден; след буря има слънце и така се върти колелото на живота. Вижте още: Как да накараш хората да правят това, което искаш

4. Ограниченията, които имаме в живота си са тези, които сами сме си поставили. Можем да бъдем каквито си поискаме, стига да преодолеем границите на възможностите си, които сами си поставяте. Не можеш да разбереш на какво си способен наистина, докато нещо не те изкара извън зоната ти на комфорт и не те накара да преминеш поставените ограничения. Никога не се приемайте за даденост. Научете се да прегръщате предизвикателствата, за да имате възможност да достигнете до това, за което мечтаете. Харесай статията:




материал на https://www.art1a1d.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+