Коя зодия как казва : ,,Обичам те”

https://www.art1a1d.comВсяка зодия има свой собствен начин, по който изразява любовта си, така че не е зле да знаете какво можете да очаквате от всеки от тях. Овенът ще каже нещо винаги в моменти на въодушевление, така че не можете да бъдете напълно сигурни дали го мисли или не. Рядко забравят, че са декларирали любов към някого, затова може да не обръщате прекалено много внимание на изявленията му.
Телците ще изрекат тези магически думи в момента, който смятат, че е правилният, така че може и да почакате доста, докато го чуете. Въпреки това, за тях е важно така че от тази гледна точка, чакането ще ви се отплати.
Близнаците никога не са скучни, което невинаги е положително. И да ви кажат, че ви обичат, след няколко дни може да отрекат, че са го казвали.
Ракът ще заяви любов само тогава, когато наистина я усети и мисли, но е възможно и да го каже малко по-рано. Въпреки това, тъй като трудно се отказва от връзките, няма страх от избързване.
Лъвът гледа на изявлението за любов много сериозно и добросъвестно, така че ще го направи доста официално. Не иска да харчи напразно време или думи, така че смята, че ако веднъж го каже, е достатъчно за дълго време.
Девата не мисли за начина, по който трябва да заяви любовта си, така че ще го кажа доста замаяно и малко смотано, но в крайна сметка ще излезе симпатично. Никога не оттегля думите си, така че можете да бъдете спокойни, ако веднъж го чуете.
Везните обожават да казва големи думи във връзка с чувствата си, така че, когато усетяят, че е връзка, която има надежда, ще кажат на целия свят, че обичат партньора си. При тях е хубаво, че не се влюбват само в човека, но и в самата любов и когато са влюбени те са на седмото небе.
Скорпионът крие чувствата си, докато не бъде напълно сигурен в тях, така че няма шанс необмислено и изненадващо да заяви любов. Затова, бъдете спокойни, защото, когато Скорпионът каже “Обичам те”, означава, че наистина е така.
Стрелецът много рядко декларира любов, защото това по някакъв начин го ограничава и от такива изблици на чувства бяга като дявол от тамян.
Козирогът показва, a думите не го интересуват, така че можете да му кажете сто пъти, че го обичате, но ако не го покажете на дело, това за на него нищо няма да означава. Така че не е чудно същото да очаквате от него, когато става дума за по(казване) на чувствата – по-скоро ще остави да говорят делата, отколкото думите.
Водолеят ще направи всичко само да не трябва публично да признае, че ви обича. Такива думи са много трудни за изказване от него. Дори и на пряк въпрос ще получите най-дипломатичен отговор.
Рибите ще ви признаят, че ви обичат, когато ситуацията е подходяща, а след това никога няма да го кажат пак. Но от вас очакват същото, така че трябва да отвърнете в същата степен.




материал на https://www.actualno.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+