Външна батерия

Колкото и добра да е батерията на телефона или таблета, тя се изчерпва. Естествено да я заредим си има три стандартни начина: чрез зарядното, което включваме в мрежата, чрез включване на телефhttps://www.art1a1d.com/она или таблета към компютъра или безжично, ако разполагаме с подходящата технология. Какво се случва, когато се наложи да сме извън дома? Изтощената батерия е проблем за пътуващите по GPS, за любителите на туризма и за всички, които работата им налага повече време разговори по телефона или използване на таблета.
Има решение и това е така наречената- външна батерия. Това устройство може да бъде наречено аксесоар. С него можете да се сдобиете на една разумна цена, а външният вид и размерите му са различни- от големината на дамско червило до кибритена кутийка. Има батерии, които доставят известно количество заряд до смартфон и такива, които могат да зареждат няколко таблета едновременно.
Външната батерия се зарежда предварително (било то директно от електроразпределителната мрежа или посредством USB връзка с компютър) и след това, когато сте навън и внезапно изпитате нужда от допълнителен заряд, просто трябва да включите кабела за зареждане на мобилното си устройство към тази батерия. Скоро ще имате достатъчно заряд поне за няколко обаждания или поне докато стигнете място, където ще можете да заредите мобилната си джаджа по традиционния начин.
Ето какво трябва да занете, преди да си купите външна батерия.
1. Изберет я с капицитет, равен на поне половината на капацитете на батерията на вашия телефон или таблет. Тя няма да е много скъпа, а ще ви достави заряд за определно време
2. Ако искате да заредите таблета или телефона в работен режим – изберете външна батерия, която може да доставя напрежение в размер на поне 1A.
3. Ако искате да я използват поне двама души в семейството- изберете я с повече портове, а и с възможност да доставя по- голям ток.
4. Може да изберет външна батерия с допълнителни екстри: вградено фенерче, инидикатор, който показва количеството заряд.
Е, това е решението за всички, които искат извън офисслужбата и дома да са спокойни, че телефонът и таблетът им са на разположение.



Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+