Парфюми есен 2017

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/Fall-eprfumes-venera-blog-post-image.jpgЛятото вече си отиде и на негово място сред природата се настани есента.

Есенна топлина е мека. Утрото прохладно, а палитрата от цветове -многообрзна. 

Есента в пълната си прелест и пъстрота върви ръка за ръка със специални ухания, подчертаващи нейния уют и спокойствие. Ухания, които много парвюми подчертават магията на този сезон.

Представяме ви  предложения за парфюми есен 2017!

Есенни парфюми за господата:

Jimmy Choo Man Intense EDT

Този ароматно-плодов е по-интензивен от предшественика си (Jimmy Choo Man), той е мъжествен, а на притежателя му няма да му липсва женско внимание. Перфектен е за по-хладните, но изпълнени с топлина задушевни моменти. Пикантните му нотки се преплитат с ароматните лавандули, свежи мандарини и уханни тонка и пачули в една смела композиция, която събужда сетивата и ни въвежда в свят, в която вие диктувате правилата.

Trussardi Uomo The Red EDT

Това ароматът на индивидуалиста. Съчетаващ противоречивите и различни нюанси на есента, той е едновременно свеж и затоплящ, оставящ дълга следа и в притежателя си, и във всичко около него. Стилен и елегантен парфюм, най-подходящ за ценителите на силните усещания. Неустоимата композиция, съдържаща симбиоза между кожа, здравец, коняк, тонка, лимоненожълт цвят, индийско орехче, галбан, салвия и пачули, подчертава класата и индивидуалния стил на избрания и открива пред него топли и незабравими моменти.

Thierry Mugler A*Men Pure Malt EDT

Създаден е в чест на шотландското уиски и неговия опушен, дървесно-пикантен аромат. Той е парфюм за елегантни и изискани мъже, подчертаващ тяхната класа, уникалност и непоклатимост. Композицията му е изключително смела и чувствена, описваща леко сладки, вкусни и опияняващи акорди, обгърнати с дървесни и опушени тонове. Чудесен акцент за есенния ароматен гардероб, подчертаващ елегантността на мъжа, който няма как да остане незабелязан.

Givenchy Gentlemen Only Absolute EDP

Този аромат е перфектният аксесоар за съвременния джентълмен, Стилен и изискан, мек, но интензивен, той е своеобразен символ на класа и лукс. Чувствената композиция, съчетаваща комбинации между ванилия и сандалово дърво, пикантно сърце и освежаващо начало, прави уханието перфектно допълнение за есенния ви график.

Bottega Veneta Pour Homme Parfum EDP

Той  ни завърта във водовъртеж от омайващи аромати. С по-силна концентрация на ароматни нотки, той е още по-впечатляващ и завладяващ от предшественика си. Неговият дуализъм го прави перфектен за есенното ежедневие на винаги активния мъж – този, който е неотразим и непобедим и в професионален план, и не спира да омайва и завладява всеки, докоснал се до него, в личен. Ароматът се слива с природата и образува ухайна утопия, а в същото време и със същия успех пасва перфектно на вечеря в изискан ресторант или важна бизнес среща. Той обаче носи огромни рискове със себе си – рискът вие и другите около вас да се пристрастят към аромата му.

Есенни аромати за дамите:

Dsquared2 Want EDP

Изтънченото ухание е създадено с една-единствена цел – да се впише в ежедневието на уверените, различните жени, които смело изразяват себе си и се различават от тълпата. Затова и ароматът няма мъжки еквивалент – създателят Аурелиен Гишард казва, че уханието не е предназначено за кокетните момичета, а за самодостатъчните и уверените, които са поели контрола на живота си и се справят с всяко предизвикателство, което изскочи пред тях. Прекрасно балансираната композиция донася нужния женствен и нежен акцент, за да направи уханните акорди на парфюма неустоими

Boucheron Quatre Intense EDP

е фин баланс между модерното и класическото, иновациите и традициите, бунтарството и конвенционализма. Той е перфектен есенен аксесоар за лъчезарните жени – тези, които носят слънцето в себе си и настроението си, и акцентира върху силата на женския характер, харизмата, чара и силното присъствие на незабравимите жени. Уханната интерпретация на емблематичния пръстен Maison Boucheron е комбинация от елегантност, цветна свежест, еуфорична свежест и изтънчен послевкус.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

Приказният ориенталски му  аромат  носи уханието на божествена градина. Той сплита съблазън, чувственост, женствена и дива природа, за да остави неземна фантазия в съзнанието на притежателя си и заобикалящите го. Наситен и обагрен с изкусителни ароматни акорди, Paradiso Assoluto е неустоим парфюм, вдъхновен от спиращите дъха тропически моменти край безкрайното синьо. Този чувствен аромат е перфектният спътник за уютни топли нощи, както и за есенни романтични изживявания.

Estee Lauder Modern Muse Nuit EDP

За него казват , че е овият аромат на съблазънта. Пристрастяващото ухание е потопено в блясък и въплъщава нощните светлини и изкушения. Луксозен и с богати акорди, Modern Muse Nuit изследва новата и непозната, още по-дълбока и пристрастяваща страна на модерната муза. Ароматните гами от скъпоценен кехлибар, чувствен мускус, изкусителен жасмин засилват пристрастяващото въздействие на този незабравим аромат. Есенно изкушение, покоряващо със своята женственост и чар, на което няма как да устоиш.

Carolina Herrera Good Girl EDP

За момичето, което знае, че добре възпитаните момичета рядко влизат в историята. Отново се получава  дуализъм  и различни нюанси,  както на есента, така и на женската природа. Могъщата и чувствена есенция  представя изключителна бленда от светли мотиви и тъмни елементи.  Перфектният есенен аксесоар за чувствените, съблазнителни, смели, дръзки жени, впечатляващи със своята независимост и комплексна женска красота. За тези жени, които са на крачка от това да завладеят света – знаят го и те, знаем го и ние. Само им дайте подходящите обувки.

Имате ли си любим есенен аромат или предпочитате да експериментирате с нови?

материал наhttps://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/venera-blog-logo.png ; автор Деница Пилкова

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+