Четиво само за дами

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/Men-are-better-cooks-than-women.jpgКакво най-много искат мъжете, но никога няма да ви го кажат заради гордостта си

Мъжете, може би ще се изненадате, но има нещо, което желаят даже повече от с**са (с изключение на 15-19 годишните). Само тяхната строгост и гордост не им позволява да кажат това.

Много жени наоколо заявяват: “Всички мъже се нуждаят единствено от с**с! Той въобще не се интересува от мен” -” Нужна съм му само за удовлетворение на желанието! Животно!” -” Мъжете са толкова примитивни, че не ги интересува нищо в жените освен с**с!”.

А може би просто жените не искат да видят нищо друго? Днес ние ще разсеем изградения стереотип по отношения мъжете.

Какво трябва да казвате на мъжете .

Мъжете абсолютно не желаят да обиждат жените. Да, те имат силно влечение към противоположния пол, но това е в природата им. Но както е известно отдавна, с**сът е само 50% от щастливите отношения. Жените на практика желаят мъжете да ги разберат, но по някаква причина не искат да погледнат отвъд стереотипа. А на представителите на мъжкия пол им е толкоз обидно, че е възможни жените така и да не узнаят цялата истина. Всъщност в реалност мъжете се нуждаят от нежност и усещане за спокойствие. Те иска да имат съвсем различен личен свят с жената. Нежното докосване на любимата жена е в състояние не само да подобри настроението на мъжа, но и да го спаси от меланхолия и да го мотивира за нови постижения. Но той се страхува да помоли за това, тъй като смята, че даже на пръв поглед е толкова очевидно. И да, мъжете се страхуват да изглеждат слаби и меки в очите на своите възлюбени. На мъжа е необходимо да изпитва любов. Сигурни сме, че всеки мъж иска да я почувства. Всичко е много просто – нужно му е женското приемане и одобрение. Както знаете, жената е тази, която определя емоцията на връзката.

Второто по важност място след докосването заемат думите. Те биха могли да вдъхнат на мъжа увереност в себе си, с която той скоро ще промени света около вас. Мъжете желаят да се интересувате от тях. Не е нужно да измисляте нещо специално, достатъчно е да попитате за това как е минал денят му, случило ли се е нещо интересно, как едно или друго обстоятелство му е повлияло. Но тук има един тънък нюанс: не е необходимо да устройвате истински разпит за работата на мъжа, особено ако той е влиятелен човек или работи в някоя “интересна” служба. Има неща, които не е необходимо да бъдат внимателно проучвани от жената, особено ако тя обича да клюкарства с приятелките си.

Също така мъжете желаят техните усилия да бъдат оценени. И нека да отбележим – словесно! Той не би могъл да знае ти какво мислиш. Той не си ти. Така че е необходимо да изразявате своите мисли и възхищение.

Ето например това, което мъжът иска да чуе:

1. “Радвам се, че ни доведе тук, благодаря ти.”

2. “Ти си толкова добър! Толкова много работиш и се стараеш за семейството ни.”

3. Тя да докосне рамото ми и да прошепне: “Ти си толкова добър баща и съпруг. Обичам те за това.”

4. Когато й предложих своя вариант за отпуска, тя ме хвана за ръката и каза: “Господи, обичам те!”

5. Когато се връщам у дома от работа, тя още на прага ме поздравява и казва: “Здравей! Толкова се радвам да те видя.” Идеално ще бъде, ако тя направи това с усмивка, а ако е и в красиво бельо…

6. Когато се чувствам зле, тя само да ме прегърне и да каже: “Всичко ще бъде наред.” Без излишни думи и въпроси.

7. След с**с да не започва веднага с битовизми, а да каже: “Уау! Ти си все същият звяр!”

Съвет

Всички хора желаят внимание и разбиране независимо от пола. Разбира се, в една връзка всичко разваля гордостта и на някого ще му се наложи да се наведе. Често това трябва да направи жената, защото тя е слабият пол. Но повярвайте ми, вашата ласка и подход веднага ще бъдат забелязани и оценени.

материал на https://www.blitz.bg/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+