7 вредни съвета от твоите приятелки

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/07/gossip-3-women-15224409_s.jpgСъществуват няколко реплики, които със сигурност си чувала от своите приятелки! Ще ти го кажем направо – въпреки, че искат да ти помогнат, с тези съвети ще направят точно обратното!
1. “Не му се обаждай първа!

Никога! Той веднага ще си помисли, че си хлътнала по него и ще се отпусне. Това никога не трябва да се случва, чуваш ли? Ни-ко-га! Не трябва да правиш първата крачка, това е задължение на мъжа.

Ако следваш тези съвети, най-лошия възможен изход е да се разминеш с любовта на живота си! И не, не разчитай на мисълта, че ако е твоя човек, той ще те намери, това не е законът на вселената. А в най-добрия случай, ще ти коства много нерви, докато той се обади или прати съобщение. Не искаш това, нали?

2. “Не драматизирай нещата!”

Нищо особено не ти се е случило. В Африка децата гладуват, стегни се! От ридания само ще стане по-лошо, и така нататък, и така нататък…Познато ти е, нали?

Така не те утешават, не ти помагат и ти дават напълно грешен съвет! Принуждават те да вярваш, че чувствата ти нямат никаква стойност и да се чувстваш виновна, че отнемаш от времето на твоите приятели и ги тормозиш със своите проблеми.. Лоша приятелка, лоша!

3. “Бъди по-женствена!”

Въпреки, че щом си се родила жена, какво ли значи да бъдеш по-женствена??? Най-важното, което прозира в думите е да бъдеш някой, който не си. Да избягаш от себе си. Очевидно това е невъзможно и най-много да се почувстваш напълно неадекватна!

4. “Просто ти трябва добър секс!”

Проблеми ли имаш? Просто ти трябва един добър секс! Стрес на работното място? Скарала си се с майка си? Чувстваш се тъжна и изглежда, че няма радост в твоя живота? Разбира се, този съвет не работи във всяка една ситуация. И честно казано, най-вероятно хората, които го препоръчват са лишени от секс!

5. “Отиди на среща с един от моите приятели. Той е страхотен човек. “

Не искаме да сме злите предсказателки, но в 99 % от случаите “готин човек” всъщност означава тип, който би подминала на улицата.

6. “Ти заслужаваш повече!”

Това най-вероятно е само утеха, за да не се чувстваш още по-голяма глупачка заради това, че гаджето ти те заряза!

7. Зарежи гота се хвърли на човек, който вече 5 години не се помръдва от дивана и живее на нейна издръжка! Но иначе дава съвет да зарежеш гаджето си само защото е забравил годишнината от първата ви среща! Как може да го направи, какъв мошеник!!!

Е? Хубаво нещо са приятелите, но и техните съвети трябва да приемаме внимателно!

Весело и безгрижно лято!!!

 материал на https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/07/logo2.png

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+